De podotherapeut is een medisch zorgverlener.
U bent nog steeds welkom in de praktijk.

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de veiligheidsrisico’s moeten wij ook  onze voorzorgsmaatregelen treffen.

Daarbij staat zowel uw als onze gezondheid voorop.

  1. Heeft u koorts, bent u kortademig of heeft u verkoudheidsverschijnselen (hoesten/niezen) dan vragen wij u uw afspraak telefonisch te annuleren en GEEN bezoek te brengen aan ons medisch centrum.
  2. Behoort u tot de risicogroep, neem dan uw eigen verantwoordelijkheid en annuleer de afspraak.
  3. Bent u in een risicogebied geweest of kent u iemand in uw directe omgeving die de risicogebieden bezocht heeft en denkt u dat u hierdoor mogelijk direct of indirect bent blootgesteld aan het virus, dan vragen wij ook om de afspraak te annuleren.
  4. Als behandelaars wassen wij zeer frequent onze handen en dragen handschoenen tijdens uw bezoek. Ook zal de behandelkamer en behandelbank met een hogere frequentie worden gedesinfecteerd. Deurkrukken zullen regelmatig worden gedesinfecteerd.
  5. Onze secretaresse in Hoogvliet zal u gewoon van dienst zijn. Echter, ter bescherming van uw en onze gezondheid, van achter het glazen schuifraam.

Wij hebben er begrip voor als u uw afspraak toch niet door wilt laten gaan. Bel deze afspraak wel even af, dan kunnen we uw afspraken weer doorplannen (of volgens laatste nieuwsberichten).

Voor het verplaatsen van uw afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar op 010-4163961.
Wij hopen op uw begrip voor mogelijk een langere wachttijd voordat u een medewerker aan de lijn krijgt. De oplossing voor deze unieke zorgelijke situatie ligt in samenwerking. Wij staan voor u klaar en hopen ook op uw positieve medewerking.

Voor meer informatie en voorzorgsmaatregelen die u zelf kunt nemen verwijzen wij u graag naar de website van het Ministerie van Volksgezondheid en Milieu RIVM: www.rivm.nl.